Facebook Pixel
Miller Harris

Escada Parfym

EscadaEscada blev grundat 1978 av Margaretha och Wolfgang Ley. Det var däremot inte förrän 1990 som varumärkets skönhetslinje tog sin början. Idag anses varumärket vara av lyx, glamour, elegans och sensualitet. Escada har produkter inom både kläder, accessoarer, väskor och dofter. Du känner ofta igen Escadas parfymer då de har en unik och snygg design, vilket gör det lätt att känna igen varumärket. Du känner också igen Escadas parfymer på doften som ofta är blommig och fruktig.

Escada-dofter är kända för sin utsökta blandning av lyxiga dofter

Escada-dofter är kända för sin utsökta blandning av lyxiga dofter som fängslar sinnena och lämnar ett bestående intryck. Med en rik historia som går tillbaka till 1978, har Escada konsekvent levererat exceptionella parfymer som förkroppsligar elegans, sofistikering och femininitet. Varje doft är noggrant framställd med de finaste ingredienserna, vilket säkerställer en unik doftupplevelse som är både minnesvärd och förtrollande.

Lockelsen med Escada-parfymer

Lockelsen med Escada-parfymer ligger i deras förmåga att transportera dig till en värld av överflöd och skönhet. Från det ögonblick du spritsar på en Escada-doft, är du insvept i en symfoni av fängslande toner som dansar på din hud. Oavsett om det är den livfulla och energiska doften av Escada Fiesta Carioca eller den sensuella och förföriska doften av Escada Magnetism, berättar varje parfym en historia och väcker en annan känsla.

Escada-parfymer handlar inte bara om att lukta gott

Escada-parfymer handlar inte bara om att lukta gott; de är ett uttryck för individualitet och stil. Varumärket förstår att varje kvinna är unik, och deras mångsidiga doftutbud tillgodoser olika personligheter och humör. Oavsett om du föredrar en fräsch och blommig doft för dagtid eller en djärv och intensiv doft för ett speciellt tillfälle, har Escada en parfym som perfekt kommer att komplettera din personliga smak och förbättra ditt självförtroende. Med sin utsökta förpackning och uppmärksamhet på detaljer är Escadas parfymer inte bara en doft, utan ett lyxigt tillbehör som lägger till en touch av glamour till din vardag.

Asc

7 artiklar

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Handla enligt
 1. Escada Show Me Love Edp 50ml
  Escada
  Specialpris 449,00 kr Ordinarie pris 835,00 kr
  Escada Show Me Love Edp 50ml
 2. Escada Show Me Love Edp 100ml
  Escada
  Specialpris 441,00 kr Ordinarie pris 1 050,00 kr
  Escada Show Me Love Edp 100ml
 3. Escada Santorini Sunrise Edt 30ml
  Escada
  Specialpris 269,00 kr Ordinarie pris 550,00 kr
  Escada Santorini Sunrise Edt 30ml
 4. Escada Show Me Love Edp 30ml
  Escada
  Specialpris 539,00 kr Ordinarie pris 585,00 kr
  Escada Show Me Love Edp 30ml
 5. Escada Fairy Love Edt 30ml
  Escada
  Specialpris 266,00 kr Ordinarie pris 585,00 kr
  Escada Fairy Love Edt 30ml
 6. Escada Flor Del Sol Edt 50ml
  Escada
  Specialpris 499,00 kr Ordinarie pris 640,00 kr
  Escada Flor Del Sol Edt 50ml
 7. Escada Magnetism Edp 75ml
  Escada
  Specialpris 435,00 kr Ordinarie pris 855,00 kr
  Escada Magnetism Edp 75ml
Asc

7 artiklar

Visa som Rutnät Listvy
per sida
To Top