Facebook Pixel
Miller Harris
Ej i lager

Laura Biagiotti Roma Uomo Edt 75ml

Specialpris 379,00 kr Ordinarie pris 649,00 kr

En maskulin doft från italienska Laura Biagotti som vänder sig till den eleganta, stilfulla mannen. Med toner av nejlika, patchouli och ingefära ger doften ett bestående intryck av flärd, elegans och avslappnad stil. Doften djupnar sedan i trätoner som rosenträ och sandelträ. För den absoluta gentlemannen.

Fri frakt över 699:-Snabb leveransPrisgaranti

En maskulin doft från italienska Laura Biagotti som vänder sig till den eleganta, stilfulla mannen. Med toner av nejlika, patchouli och ingefära ger doften ett bestående intryck av flärd, elegans och avslappnad stil. Doften djupnar sedan i trätoner som rosenträ och sandelträ. För den absoluta gentlemannen.

Utforska den förtrollande doften av Laura Biagiotti parfym 75ml

Utforska den förtrollande doften av Laura Biagiotti parfym 75ml och låt dig svepas bort i en värld av elegans och sensualitet. Denna exklusiva doft, skapad av den välkända italienska designern Laura Biagiotti, är en perfekt kombination av sofistikerad stil och tidlös skönhet.

Med en nyanserad mix av sensuella blommor och förtrollande kryddor är denna parfym perfekt för den moderna mannen som vill utstråla självsäkerhet och maskulinitet. Det subtila och eleganta doftspåret avspeglar enkelheten och elegansen som Biagiottis varumärke är känt för.

Med flaskans generösa 75ml storlek kan du njuta av denna förtrollande doft länge. Flaskans eleganta design speglar en harmoni mellan stil och funktion.

Utforska Laura Biagiotti parfym 75ml och upptäck en doft som utstrålar klass och raffinemang. Låt dig bli förälskad i denna magiska doft som kommer att förvandla varje tillfälle till något speciellt.

Introduktion till Laura Biagiotti parfym

Doften är något magiskt som kan väcka känslor och minnen. Laura Biagiotti är en välkänd italiensk designer som inte bara skapar fantastiska kläder, utan även förtrollande parfymer. Hennes parfymer är kända för sin eleganta stil och tidlösa skönhet. Laura Biagiotti parfym 75ml är inget undantag, och vi ska nu utforska denna förtrollande doft närmare.

Konsten att skapa parfym

Skapandet av en parfym är en konst i sig. Det kräver expertis, kreativitet och en djup förståelse för doftens olika nyanser och sammansättningar. Laura Biagiotti är en mästare på detta område och hennes parfymer är kända för att vara välbalanserade och sofistikerade. Genom att använda noggrant utvalda ingredienser och en passion för doftskapande har hon lyckats skapa en unik doftprofil som kännetecknar varje Laura Biagiotti parfym, inklusive den förförande doften av Laura Biagiotti parfym 75ml.

Laura Biagiotti parfymens historia

Laura Biagiotti är en ikon inom mode- och parfymvärlden. Hon grundade sitt eget modehus 1965 och har sedan dess blivit känd för sin eleganta och tidlösa design. Laura Biagiotti parfymer är en förlängning av hennes vision och har blivit älskade av kvinnor över hela världen. Laura Biagiotti parfym 75ml är en del av denna framgångssaga och bär med sig historien och arvet från en av modevärldens mest respekterade designers.

Den unika doften av Laura Biagiotti-parfym

Laura Biagiotti parfym 75ml har en unik och förtrollande doft som är svår att motstå. Den öppnar upp med friska och fruktiga noter som ger en energisk inledning. Därefter utvecklas doften till en hjärtnot av sensuella blommor som ger en maskulin och elegant känsla. Slutligen avslutas doften med en basnot av förtrollande kryddor och träiga accenter som ger en varm och lockande känsla. Det är denna kombination av doftnoter som gör Laura Biagiotti parfym 75ml så unik och tilltalande.

Doftnoter och sammansättning

Laura Biagiotti parfym 75ml är en komplex doft med flera lager av nyanser. Dess doftnoter och sammansättning är noggrant utvalda för att skapa en balanserad och harmonisk doftupplevelse. Toppnoterna består av fruktiga och friska toner som ger en uppfriskande inledning. Hjärtnoterna består av sensuella blommor som ger en maskulin och elegant känsla. Basnoterna består av förtrollande kryddor och träiga accenter som ger en varm och lockande känsla. I kombination skapar dessa doftnoter en unik och oemotståndlig doftupplevelse.

Förpackning och design

Laura Biagiotti parfym 75ml är inte bara en förtrollande doft, utan även en elegant och stilfull förpackning. Flaskan är tillverkad av högkvalitativt glas och har en tidlös design som återspeglar varumärkets elegans. Den generösa storleken på 75ml gör att du kan njuta av doften under lång tid. Den praktiska spraymekanismen gör det enkelt att applicera parfymen på huden. Laura Biagiotti parfym 75ml är en kombination av stil och funktion som passar perfekt för den moderna mannen.

Den bestående kraften hos Laura Biagiotti parfym

Laura Biagiotti parfym 75ml är inte bara en doft som förvandlar ögonblicket, utan även en doft som står emot tidens gång. Den varaktiga kraften i denna parfym gör att den kan användas under lång tid utan att tappa sin magi. Doften är tidlös och passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en festlig tillställning eller en vardaglig dag på jobbet. Med Laura Biagiotti parfym 75ml kan du vara säker på att du alltid utstrålar klass och sofistikering.

Betyg & kommentarer

To Top