Facebook Pixel
OUTLET

Kevin Murphy

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY är ett välkänt märke hyllat världen över. Märkets till stor del ekologiska och helt cruelty-fria produkter är skapade av den erfarne stylisten Kevin Murphy själv och är utformade för att möta hans höga krav som professionell stylist. Sortimentet är självklart helt fritt från parabener och sulfat. Modern teknologi används för att skapa produkter som är väldoftande, effektiva och samtidigt skonsamma mot miljön. Deras smarta förpackningar är designade för att minska onödigt avfall och för att ge enkel användning av produkterna.

Om du letar efter en hårvårdsserie som är skonsamt mot hår och miljö är KEVIN.MURPHY definitivt märket för dig. Med deras användning av naturliga ingredienser och deras engagemang för hållbarhet och välgörenhet är det lätt att se varför de är en favorit bland stylister och konsumenter världen över.

Läs mer...

Upptäck hemligheten bakom Kevin Murphys revolutionerande hårvårdsprodukter

Låt oss ta en resa in i hårvårdens värld och avslöja hemligheten bakom Kevin Murphys revolutionerande produkter. Med ett varumärke som utstrålar sofistikering och elegans har Kevin Murphy skapat sig en nisch i branschen genom att kombinera innovation och naturinspirerade ingredienser för att leverera exceptionella resultat.

Från vårdande schampon till stylingprodukter som utmanar kreativitetens gränser, Kevin Murphys sortiment är utformat för att tillgodose de unika behoven hos alla hårtyper. Oavsett om du söker volym, fukt eller reparation är deras prisbelönta formuleringar noggrant utformade för att ge resultat av salongskvalitet i bekvämligheten av ditt eget hem.

Det som skiljer Kevin Murphy från mängden är deras engagemang för hållbarhet och miljö. Med hjälp av förnybara och naturliga resurser är deras produkter fria från skadliga sulfater, parabener och grymhet. Genom att blanda vetenskap med natur ser Kevin Murphy till att du inte bara ser bra ut utan också mår bra av de produkter du använder.

Följ med oss när vi fördjupar oss i magin bakom Kevin Murphys hårvårdsserie och upptäcker den transformerande kraften i deras revolutionerande produkter. Gör dig redo att avslöja hemligheterna bakom ett fylligt, friskt och fantastiskt hår.

Historien bakom varumärket Kevin Murphy

Kevin Murphy's resa började för över två decennier sedan när Kevin Murphy själv, en hängiven frisör och stylist, insåg behovet av innovativa och effektiva hårvårdsprodukter. Han ville skapa något unikt som inte bara skulle förbättra människors hårvård men också vara skonsam mot miljön. Med denna vision grundade han Kevin Murphy brandet och började utveckla produkter som skulle förändra hårvårdsindustrin.

Filosofin bakom Kevin Murphys hårvårdsprodukter

Kevin Murphy's filosofi är enkel - att kombinera vetenskap med naturen för att skapa produkter som inte bara ger fantastiska resultat utan också är skonsamma mot håret och miljön. Genom att använda förnybara och naturliga resurser och undvika skadliga sulfater, parabener och djurförsök, levererar Kevin Murphy produkter av högsta kvalitet samtidigt som de tar ansvar för hållbarhet.

Nyckelingredienser som används i Kevin Murphys produkter

Kevin Murphy använder noggrant utvalda ingredienser som är kända för sina fördelar för håret. Deras produkter innehåller ingredienser som aloe vera, kamomill, rosmarin och lavendel för att nämna några. Dessa naturliga ingredienser ger näring till håret, stärker det och hjälper till att återfukta det på djupet. Genom att blanda dessa ingredienser med innovativa teknologier skapar Kevin Murphy produkter som är både effektiva och skonsamma mot håret.

Fördelar med att använda Kevin Murphys hårvårdsprodukter

Att använda Kevin Murphy's hårvårdsprodukter har många fördelar. För det första är de utformade för att passa alla hårtyper och lösa specifika hårproblem. Oavsett om du har torrt, färgbehandlat, skadat eller tunt hår, har Kevin Murphy en produkt som kan hjälpa dig att uppnå dina hårmål. För det andra är deras produkter lätta att använda och ger omedelbara resultat. Du kan förvänta dig att ditt hår blir mjukt, glänsande och fullt av liv efter bara en användning.

Hur man väljer rätt Kevin Murphy-produkt för din hårtyp

Att välja rätt Kevin Murphy produkt för din hårtyp är viktigt för att uppnå de bästa resultaten. För att göra detta behöver du först identifiera din hårtyp och ditt specifika hårbekymmer. Om du har torrt hår kan du prova Kevin Murphy's fuktgivande schampo och balsam. För färgbehandlat hår kan du använda deras färgbevarande produkter. Om du behöver volym kan du prova deras volymgivande produkter. Genom att förstå dina behov kan du välja rätt produkt som kommer att ge ditt hår den bästa vården och stylingen.

Tips för effektiv användning av Kevin Murphys hårvårdsprodukter

För att få ut det mesta av Kevin Murphy's hårvårdsprodukter är det viktigt att använda dem på rätt sätt. För det första, följ alltid instruktionerna på förpackningen. Använd rätt mängd produkt och massera den i håret ordentligt. För det andra, använd produkterna regelbundet för att uppnå långsiktiga resultat. För det tredje, kombinera produkterna för att maximera deras effekt. Använd till exempel schampo, balsam och stylingprodukter från samma serie för att få bästa möjliga resultat.

Recensioner och framgångshistorier från nöjda kunder

Kevin Murphy har blivit hyllat av både frisörer och konsumenter över hela världen. Många har delat sina positiva erfarenheter och resultat efter att ha använt Kevin Murphy's produkter. En kund berättade att deras hår blev mjukare och mer hanterbart efter att ha använt Kevin Murphy's fuktgivande schampo och balsam. En annan kund sa att deras hår fick en otrolig volym och glans efter att ha använt Kevin Murphy's volymgivande produkter. Dessa recensioner och vittnesmål visar att Kevin Murphy's produkter verkligen lever upp till sitt rykte.

Var kan man köpa Kevin Murphys hårvårdsprodukter

Kevin Murphy's hårvårdsprodukter finns tillgängliga här direkt nedan i vår webbutik Parfymonline.se. Var noga med att köpa från auktoriserade återförsäljare för att säkerställa att du får äkta produkter av hög kvalitet. Parfymonline.se är auktoriserad återförsäljare och handlar direkt från huvudleverantören i Sverige.

Slutsats: Effekten av Kevin Murphys revolutionerande hårvårdsprodukter på branschen

Kevin Murphy's revolutionerande hårvårdsprodukter har verkligen gjort ett avtryck på hårvårdsindustrin. Genom att kombinera innovation och naturligt inspirerade ingredienser har de skapat produkter som ger omedelbara resultat och långsiktiga fördelar för håret. Deras engagemang för hållbarhet och miljön är också en viktig faktor som har gjort dem till ett populärt val bland konsumenter. Med Kevin Murphy's produkter kan du vara säker på att du får salongskvalitet i ditt eget hem, samtidigt som du tar hand om både ditt hår och vår planet. Utforska deras sortiment idag och upptäck själv den magi som ligger bakom Kevin Murphy's produkter.

Asc

Artiklar 1-115 av 115

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Handla enligt
 1. Kevin Murphy Killer Curls Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Killer Curls Rinse 250ml
 2. Kevin Murphy Killer.Twirls 150ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Killer.Twirls 150ml
 3. Kevin Murphy Stimulate-Me Wash 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Stimulate-Me Wash 40ml
 4. Kevin Murphy Blow.Dry Wash 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Blow.Dry Wash 40ml
 5. Kevin Murphy Blow.Dry Rinse 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Blow.Dry Rinse 40ml
 6. Kevin Murphy Killer Curls Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Killer Curls Wash 250ml
 7. Kevin Murphy Plumping Duo + Un Tangled
  Kevin Murphy
  Specialpris 829,00 kr Ordinarie pris 1 037,00 kr
  Kevin Murphy Plumping Duo + Un Tangled
 8. Kevin Murphy Angel TRIO
  Kevin Murphy
  957,00 kr
  Kevin Murphy Angel TRIO
 9. Kevin Murphy Blow Dry Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Blow Dry Rinse 250ml
 10. Kevin Murphy Blow Dry Shampoo 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Blow Dry Shampoo 250ml
 11. Kevin Murphy Blow Dry Shampoo 250ml + Blow Dry Conditioner 250ml
  Kevin Murphy
  Specialpris 574,40 kr Ordinarie pris 718,00 kr
  Kevin Murphy Blow Dry Shampoo 250ml + Blow Dry Conditioner 250ml
 12. Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash 250ml
  Kevin Murphy
  349,00 kr
  Kevin Murphy Everlasting.Colour Wash 250ml
 13. Kevin Murphy Everlasting.Colour Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  349,00 kr
  Kevin Murphy Everlasting.Colour Rinse 250ml
 14. Kevin Murphy Hydrate Me Duo 500ml
  Kevin Murphy
  1 098,00 kr
  Kevin Murphy Hydrate Me Duo 500ml
 15. Kevin Murphy Angel Duo 500ml
  Kevin Murphy
  1 098,00 kr
  Kevin Murphy Angel Duo 500ml
 16. Kevin Murphy Scalp.Spa Treatment 170 ml
  Kevin Murphy
  329,00 kr
  Kevin Murphy Scalp.Spa Treatment 170 ml
 17. Kevin Murphy Scalp.Spa Serum 45 ml
  Kevin Murphy
  329,00 kr
  Kevin Murphy Scalp.Spa Serum 45 ml
 18. Treat My Color Masque Chocolate 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Masque Chocolate 250ml
 19. Treat My Color Masque Violet 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Masque Violet 250ml
 20. Treat My Color Masque Copper 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Masque Copper 250ml
 21. Treat My Color Masque Lavender 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Masque Lavender 250ml
 22. Treat My Color Masque Dark Ash 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Masque Dark Ash 250ml
 23. Treat My Color Masque Pink 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Masque Pink 250ml
 24. Treat My Color Masque Silver 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Masque Silver 250ml
 25. Treat My Color Color Masque Red 250ml
  Kevin Murphy
  199,00 kr
  Treat My Color Color Masque Red 250ml
 26. Kevin Murphy Blow Dry Ever Thicken 150ml
  Kevin Murphy
  329,00 kr
  Kevin Murphy Blow Dry Ever Thicken 150ml
 27. Kevin Murphy Blow Dry Ever Bounce 150ml
  Kevin Murphy
  329,00 kr
  Kevin Murphy Blow Dry Ever Bounce 150ml
 28. Kevin Murphy Blow Dry Ever Smooth 150ml
  Kevin Murphy
  329,00 kr
  Kevin Murphy Blow Dry Ever Smooth 150ml
 29. Kevin Murphy Blow Dry Ever Lift 150ml
  Kevin Murphy
  329,00 kr
  Kevin Murphy Blow Dry Ever Lift 150ml
 30. Kevin Murphy Hydrate Me Wash 500ml
  Kevin Murphy
  499,00 kr
  Kevin Murphy Hydrate Me Wash 500ml
 31. Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 500ml
  Kevin Murphy
  499,00 kr
  Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 500ml
 32. Kevin Murphy - Fresh Blonde
  Kevin Murphy
  957,00 kr
  Kevin Murphy - Fresh Blonde
 33. Kevin Murphy Spa Scrub 180ml
  Kevin Murphy
  329,00 kr
  Kevin Murphy Spa Scrub 180ml
 34. Kevin Murphy Spa Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Spa Wash 250ml
 35. Kevin Murphy Body Builder 100ml
  Kevin Murphy
  179,00 kr
  Kevin Murphy Body Builder 100ml
 36. Kevin Murphy Session Spray 100ml
  Kevin Murphy
  179,00 kr
  Kevin Murphy Session Spray 100ml
 37. Kevin Murphy Session Spray Flex 100ml
  Kevin Murphy
  179,00 kr
  Kevin Murphy Session Spray Flex 100ml
 38. Kevin Murphy Bedroom Hair 100ml
  Kevin Murphy
  179,00 kr
  Kevin Murphy Bedroom Hair 100ml
 39. Kevin Murphy Doo Over 100ml
  Kevin Murphy
  179,00 kr
  Kevin Murphy Doo Over 100ml
 40. Kevin Murphy Fresh Hair 100ml
  Kevin Murphy
  179,00 kr
  Kevin Murphy Fresh Hair 100ml
 41. Kevin Murphy Maxi Wash 100ml
  Kevin Murphy
  149,00 kr
  Kevin Murphy Maxi Wash 100ml
 42. Kevin Murphy Rough Rider 30g
  Kevin Murphy
  119,00 kr
  Kevin Murphy Rough Rider 30g
 43. Kevin Murphy Free Hold 30g
  Kevin Murphy
  119,00 kr
  Kevin Murphy Free Hold 30g
 44. Kevin Murphy Night Rider 30g
  Kevin Murphy
  119,00 kr
  Kevin Murphy Night Rider 30g
 45. Kevin Murphy Re Store 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Re Store 40ml
 46. Kevin Murphy Young Again Masque 40ml
  Kevin Murphy
  99,00 kr
  Kevin Murphy Young Again Masque 40ml
 47. Kevin Murphy Plumping Rinse 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Plumping Rinse 40ml
 48. Kevin Murphy Young Again Rinse 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Young Again Rinse 40ml
 49. Kevin Murphy Repair Me Rinse 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Repair Me Rinse 40ml
 50. Kevin Murphy Blonde Angel 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Blonde Angel 40ml
 51. Kevin Murphy Smooth Again Rinse 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Smooth Again Rinse 40ml
 52. Kevin Murphy Plumping Wash 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Plumping Wash 40ml
 53. Kevin Murphy Repair Me Wash 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Repair Me Wash 40ml
 54. Kevin Murphy Balancing Wash 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Balancing Wash 40ml
 55. Kevin Murphy Smooth Again Wash 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Smooth Again Wash 40ml
 56. Kevin Murphy Angel Wash 40ml
  Kevin Murphy
  85,00 kr
  Kevin Murphy Angel Wash 40ml
 57. Kevin Murphy Neck Brush 1-p
  Kevin Murphy
  399,00 kr
  Kevin Murphy Neck Brush 1-p
 58. Kevin Murphy Detailing Brush 1-p
  Kevin Murphy
  399,00 kr
  Kevin Murphy Detailing Brush 1-p
 59. Kevin Murphy Styling Brush 1-p
  Kevin Murphy
  399,00 kr
  Kevin Murphy Styling Brush 1-p
 60. Kevin Murphy Smoothing Brush 1-p
  Kevin Murphy
  499,00 kr
  Kevin Murphy Smoothing Brush 1-p
 61. Kevin Murphy Crystal Angel 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Crystal Angel 250ml
 62. Kevin Murphy Blonde Angel Treatment 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Blonde Angel Treatment 250ml
 63. Kevin Murphy Powder Puff 14g
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Powder Puff 14g
 64. Kevin Murphy Session Spray Flex 400ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Session Spray Flex 400ml
 65. Kevin Murphy Body Builder 400ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Body Builder 400ml
 66. Kevin Murphy Session Spray 400ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Session Spray 400ml
 67. Kevin Murphy Touchable 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Touchable 250ml
 68. Kevin Murphy Bedroom Hair 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Bedroom Hair 250ml
 69. Kevin Murphy Doo Over 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Doo Over 250ml
 70. Kevin Murphy Fresh Hair 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Fresh Hair 250ml
 71. Kevin Murphy Heated Defense 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Heated Defense 150ml
 72. Kevin Murphy Killer Waves 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Killer Waves 150ml
 73. Kevin Murphy Anti Gravity Spray 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Anti Gravity Spray 150ml
 74. Kevin Murphy Hair Resort Spray 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Hair Resort Spray 150ml
 75. Kevin Murphy Staying Alive 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Staying Alive 150ml
 76. Kevin Murphy Un Tangled 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Un Tangled 150ml
 77. Kevin Murphy Shimmer Me Blonde 100ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Shimmer Me Blonde 100ml
 78. Kevin Murphy Thick Again 100ml
  Kevin Murphy
  379,00 kr
  Kevin Murphy Thick Again 100ml
 79. Kevin Murphy Body Mass 100ml
  Kevin Murphy
  379,00 kr
  Kevin Murphy Body Mass 100ml
 80. Kevin Murphy Shimmer Shine 100ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Shimmer Shine 100ml
 81. Kevin Murphy Young Again 100ml
  Kevin Murphy
  369,00 kr
  Kevin Murphy Young Again 100ml
 82. Kevin Murphy Rough Rider 100g
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Rough Rider 100g
 83. Kevin Murphy Free Hold 100g
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Free Hold 100g
 84. Kevin Murphy Night Rider 100g
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Night Rider 100g
 85. Kevin Murphy Easy Rider 100g
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Easy Rider 100g
 86. Kevin Murphy Super Goo 100g
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Super Goo 100g
 87. Kevin Murphy Full Again 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Full Again 150ml
 88. Kevin Murphy Motion Lotion 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Motion Lotion 150ml
 89. Kevin Murphy Anti Gravity 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Anti Gravity 150ml
 90. Kevin Murphy Hair Resort 150ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Hair Resort 150ml
 91. Kevin Murphy Young Again Masque 200ml
  Kevin Murphy
  379,00 kr
  Kevin Murphy Young Again Masque 200ml
 92. Kevin Murphy Re Store 200ml
  Kevin Murphy
  379,00 kr
  Kevin Murphy Re Store 200ml
 93. Kevin Murphy Leave-In Repair 200ml
  Kevin Murphy
  379,00 kr
  Kevin Murphy Leave-In Repair 200ml
 94. Kevin Murphy Hydrate Me Masque 200ml
  Kevin Murphy
  379,00 kr
  Kevin Murphy Hydrate Me Masque 200ml
 95. Kevin Murphy Angel Masque 200ml
  Kevin Murphy
  379,00 kr
  Kevin Murphy Angel Masque 200ml
 96. Kevin Murphy Plumping Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Plumping Rinse 250ml
 97. Kevin Murphy Young Again Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Young Again Rinse 250ml
 98. Kevin Murphy Repair Me Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Repair Me Rinse 250ml
 99. Kevin Murphy Stimulate-Me.Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Stimulate-Me.Rinse 250ml
 100. Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 250ml
 101. Kevin Murphy Angel Rinse 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Angel Rinse 250ml
 102. Kevin Murphy Plumping Wash 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Plumping Wash 250ml
 103. Kevin Murphy Young Again Wash 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Young Again Wash 250ml
 104. Kevin Murphy Repair Me Wash 250ml
  Kevin Murphy
  359,00 kr
  Kevin Murphy Repair Me Wash 250ml
 105. Kevin Murphy Balancing Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Balancing Wash 250ml
 106. Kevin Murphy Maxi Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Maxi Wash 250ml
 107. Kevin Murphy Blonde Angel Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Blonde Angel Wash 250ml
 108. Kevin Murphy Stimulate Me Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Stimulate Me Wash 250ml
 109. Kevin Murphy Hydrate Me Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Hydrate Me Wash 250ml
 110. Kevin Murphy Smooth Again Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Smooth Again Wash 250ml
 111. Kevin Murphy Angel Wash 250ml
  Kevin Murphy
  319,00 kr
  Kevin Murphy Angel Wash 250ml
Asc

Artiklar 1-115 av 115

Visa som Rutnät Listvy
per sida
To Top