Facebook Pixel
OUTLET

REF

REF of Sweden Hårvård

Få en perfekt frisyr med Ref of Sweden – Proffsig Hårvård för Sveriges Skönhetssalonger

Ref of Sweden erbjuder den perfekta lösningen för dina hårvårdsbehov. Med sitt professionella sortiment av produkter vänder de sig till skönhetssalonger i Sverige och hjälper dem att skapa fantastiska frisyrer för sina kunder. Oavsett om du letar efter en snygg och rak look eller läckra lockar, har Ref of Sweden det du behöver.

Deras omfattande kollektion innehåller högkvalitativa hårvårdsprodukter som är formulerade för att vårda och skydda ditt hår. Från schampon och balsam till stylingsprayer och serum, Ref of Sweden har allt du behöver för att uppnå salongsvärdigt hår hemma. Deras produkter är utformade för att ge exceptionella resultat utan att kompromissa med ditt hårs hälsa.

Det som särskiljer Ref of Sweden är deras engagemang för hållbarhet. De tror på att skapa produkter som är snälla mot både ditt hår och miljön. Med Ref of Sweden kan du känna dig trygg i vetskapen om att du gör ett medvetet val för både din skönhetsrutin och vår planet.

Upplev skillnaden som Ref of Sweden kan göra för ditt hår. Besök din närmaste skönhetssalong och njut av deras utbud av professionella hårvårdsprodukter. Få den perfekta frisyr du alltid drömt om med Ref of Sweden.

Introduktion till Ref of Sweden och deras professionella hårvårdsprodukter

Ref of Sweden är ett svenskt varumärke som specialiserat sig på professionell hårvård. Deras produkter är utvecklade för att möta behoven hos skönhetssalonger och hjälpa dem att skapa fantastiska frisyrer åt sina kunder. Med sina högkvalitativa produkter har Ref of Sweden etablerat sig som en pålitlig partner inom skönhetsindustrin.

Håret är en viktig del av ens utseende och att ha en perfekt frisyr kan ge en otrolig självförtroendeboost. En bra frisyr kan förändra hela ens utseende och göra att man känner sig snygg och självsäker. Oavsett om du vill ha ett enkelt och elegant utseende eller något mer vågat och trendigt kan Ref of Sweden hjälpa dig att uppnå det.

---

Rollen som professionella hårvårdsprodukter för att uppnå en perfekt frisyr

Att använda professionella hårvårdsprodukter är en viktig del av att uppnå en perfekt frisyr. Dessa produkter är speciellt utformade för att ge optimal vård och stylingmöjligheter för olika hårtyper och frisyrer. Genom att använda rätt produkter kan du förbättra hårets styrka, glans och hanterbarhet.

Ref of Sweden erbjuder en bred samling av hårvårdsprodukter som är utvecklade för att möta behoven hos både kunder och skönhetssalonger. Deras sortiment inkluderar schampon och balsam som rengör och återfuktar håret på djupet, samt stylingprodukter som ger stadga, volym och definition åt frisyren. Oavsett om du har lockigt, rakt, tunt eller tjockt hår har Ref of Sweden produkter som passar just dig.

---

Utforska Ref of Swedens sortiment av hårvårdsprodukter

Ref of Sweden erbjuder en omfattande kollektion av hårvårdsprodukter som möter behoven hos både kunder och skönhetssalonger. Deras produkter är utvecklade med noggrannhet och omsorg för att ge optimala resultat utan att kompromissa med hårets hälsa.

Schampon och balsam

Ref of Swedens sortiment av schampon och balsam är utformade för att rengöra, återfukta och vårda håret på djupet. Dessa produkter är berikade med näringsrika ingredienser som stärker håret och ger det en naturlig glans. Oavsett om du har torrt, fettigt eller färgat hår, har Ref of Sweden ett schampo och balsam som passar dina specifika behov.

Stylingprodukter

För att skapa och fixera din drömfrisyr erbjuder Ref of Sweden ett brett utbud av stylingprodukter. Deras sortiment inkluderar stylingmousse, hårspray, stylingkräm och serum som ger stadga, volym och definition åt frisyren. Dessa produkter är lätta att använda och ger långvariga resultat utan att tynga ner håret.

Färgbevarande produkter

Om du har färgat hår är det viktigt att använda produkter som bevarar och skyddar färgen. Ref of Sweden erbjuder ett urval av färgbevarande produkter som förlänger hårfärgens livslängd och ger håret en intensiv glans. Dessa produkter är skonsamma mot både håret och hårfärgen, och hjälper dig att behålla en levande och strålande färg.

---

Förstå vikten av en perfekt frisyr

För många människor är håret en viktig del av deras identitet och självkänsla. En perfekt frisyr kan ge en boost av självförtroende och göra att man känner sig fantastisk. Att ha en frisyr som passar ens stil och personlighet är därför av stor betydelse.

En bra frisyr kan också förbättra ens utseende och göra att man ser mer professionell och välklädd ut. Oavsett om det gäller att gå på en viktig affärsmöte eller att bara känna sig snygg i vardagen, kan en perfekt frisyr verkligen göra skillnad.

Men för att uppnå en perfekt frisyr krävs det rätt verktyg och produkter. Det är här Ref of Sweden kommer in i bilden.

Ref of Sweden är ett professionellt hårvårdsmärke som erbjuder ett brett utbud av produkter för att hjälpa frisörsalonger i Sverige att skapa fantastiska frisyrer för sina kunder.

Ref of Sweden erbjuder högkvalitativa hårvårdsprodukter som är utformade för att vårda och skydda ditt hår. Deras sortiment inkluderar allt från schampo och balsam till stylingprodukter som spray och serum. Oavsett om du vill ha ett slätt och rakt utseende eller lockigt och ljuvligt hår, har Ref of Sweden vad du behöver.

Ref of Swedens produkter är speciellt utformade för att ge exceptionella resultat utan att kompromissa med hårets hälsa. Du kan vara säker på att deras produkter är skonsamma mot både ditt hår och miljön.

Genom att välja Ref of Sweden kan du göra ett medvetet val för både din skönhetsrutin och vår planet. Deras engagemang för hållbarhet är en av de saker som verkligen skiljer dem från andra hårvårdsmärken.

Så varför inte uppleva skillnaden som Ref of Sweden kan göra för ditt hår? Besök din närmaste frisörsalong och prova deras professionella hårvårdsprodukter. Få den perfekta frisyren du alltid drömt om med Ref of Sweden.

Hur väljer man rätt Ref of Sweden-produkter för din hårtyp och önskade frisyr

När det kommer till att välja rätt hårvårdsprodukter är det viktigt att ta hänsyn till din hårtyp och vilken frisyr du strävar efter att uppnå. Ref of Sweden har ett brett utbud av produkter som kan passa olika hårtyper och stilar.

För att börja välja rätt produkter är det viktigt att förstå din hårtyp och dess behov. Om du har torrt och skadat hår kan du behöva produkter som återfuktar och reparerar. Om du har fett hår kan du istället föredra produkter som är utformade för att balansera talgproduktionen i hårbotten.

Ref of Sweden har ett sortiment av schampo och balsam som är speciellt utformade för olika hårtyper och behov. Dessa produkter är formulerade med noggrant utvalda ingredienser för att ge optimal vård och näring till ditt hår.

När det gäller stylingprodukter, erbjuder Ref of Sweden ett brett utbud av produkter som kan hjälpa dig att skapa den önskade frisyren. Oavsett om du vill ha extra volym, släta ut frizz eller definiera lockar, har Ref of Sweden rätt produkt för dig.

För att få ut det mesta av dina Ref of Sweden-produkter är det också viktigt att använda dem på rätt sätt. Läs noggrant igenom bruksanvisningarna och följ de rekommendationer som ges för att uppnå bästa resultat.

Att välja rätt produkter för din hårtyp och önskade frisyr är nyckeln till att uppnå en perfekt look. Med Ref of Sweden kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter som passar just dig.

Steg-för-steg-guide för att uppnå en perfekt frisyr med Ref of Sweden-produkter

Nu när du har valt rätt Ref of Sweden-produkter för din hårtyp och önskade frisyr, är det dags att lära sig hur du kan använda dem för att uppnå en perfekt look. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att skapa din drömf Frisyr med Ref of Sweden-produkter.

Steg 1: Tvätta och förbered håret
Börja med att använda rätt schampo och balsam för din hårtyp. Applicera schampot i fuktigt hår och massera in det ordentligt för att rengöra hårbotten och håret. Skölj sedan ut schampot noggrant och applicera balsam på längderna och topparna. Låt balsamet verka i några minuter innan du sköljer ur det.

Steg 2: Handdukstorka håret
Efter att du har tvättat håret är det viktigt att ta bort överflödig fukt innan du applicerar stylingprodukterna. Använd en handduk och kläm försiktigt ur vattnet ur håret. Undvik att gnugga håret med handduken, eftersom det kan orsaka skador och frissigt hår.

Steg 3: Applicera stylingprodukter
Nu är det dags att applicera de Ref of Sweden-stylingprodukter du har valt för att skapa din önskade frisyr. Om du vill ha extra volym kan du använda en volymspray vid rötterna. Om du vill släta ut håret kan du applicera en slätande lotion eller olja. Om du vill definiera lockarna kan du använda en lockspray eller serum.

Steg 4: Föna och styla håret
När du har applicerat stylingprodukterna är det dags att föna och forma håret. Använd en hårtork med en koncentrator-munstycke för att rikta värmen och få önskad form och volym. Använd en rundborste för att forma håret och skapa önskad rörelse eller lockar. Om du vill ha extra volym kan du använda en rundborste för att lyfta håret vid rötterna.

Steg 5: Avsluta med en hårspray
För att hålla din frisyr på plats och förhindra att den faller platt under dagen, avsluta med att applicera en hårspray. Ref of Sweden erbjuder ett brett utbud av hårsprayer som kan ge både stadga och flexibilitet till din frisyr. Spraya hårsprayen jämnt över frisyren på ett avstånd av cirka 30 cm för att undvika att håret blir för stelt eller kladdigt.

Genom att följa denna steg-för-steg-guide och använda rätt Ref of Sweden-produkter kan du uppnå en perfekt frisyr som håller hela dagen.

Recensioner från skönhetssalongägare som har använt Ref of Sweden produkter

När du har uppnått den perfekta frisyren med hjälp av Ref of Sweden-produkter är det viktigt att veta hur du kan underhålla den mellan dina salongsbesök. Här är några tips och tricks som kan hjälpa dig att behålla din frisyr i toppskick.

 1. Skydda håret när du sover
  Använd en satin- eller silkeskuddeöverdrag när du sover för att undvika att håret blir skadat eller frissigt. Du kan också använda en hårmössa eller en flätad frisyr för att skydda ditt hår under natten.
 1. Använd torrschampo mellan tvättningar
  Om ditt hår blir fett eller platt mellan tvättningar kan du använda torrschampo för att fräscha upp det. Spraya torrschampot vid rötterna och massera in det försiktigt för att absorbera överflödig olja och ge håret lite extra volym.
 1. Undvik att använda för mycket värme
  För mycket värme kan skada och torka ut håret. Försök att undvika att använda värmestylingverktyg som plattänger och locktänger varje dag. Om du behöver använda dem, se till att använda en värmeskyddande produkt för att minimera skador.
 1. Trimma håret regelbundet
  För att behålla en frisk och välvårdad frisyr är det viktigt att trimma håret regelbundet. Ta bort de slitna och kluvna topparna för att hålla ditt hår i bästa skick. Besök din frisör regelbundet för att få ditt hår klippt och stylat.
 1. Undvik överdriven användning av hårvårdsprodukter
  Det kan vara frestande att använda massor av hårvårdsprodukter för att få håret att se perfekt ut. Men överdriven användning av produkter kan göra håret tungt och fett. Använd bara de nödvändiga produkterna och använd dem sparsamt för att undvika att överbelasta håret.

Genom att följa dessa tips och tricks kan du behålla din frisyr i toppskick mellan dina salongsbesök och få ut det mesta av dina Ref of Sweden-produkter.

Fördelarna med att använda Ref of Sweden-produkter för frisörsalonger

För frisörsalonger är det viktigt att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Genom att använda Ref of Sweden-produkter kan frisörsalonger dra nytta av flera fördelar.

 1. Professionell kvalitet
  Ref of Sweden är ett professionellt hårvårdsmärke som erbjuder högkvalitativa produkter. Genom att använda dessa produkter kan frisörsalonger ge sina kunder en professionell upplevelse och fantastiska resultat.
 1. Bredt sortiment
  Ref of Sweden har ett brett utbud av produkter som passar olika hårtyper och stilar. Med deras sortiment kan frisörsalonger erbjuda ett stort urval av produkter och anpassa behandlingarna efter varje kunds individuella behov.
 1. Hållbarhet
  Ref of Sweden är engagerade i hållbarhet och skapar produkter som är skonsamma mot både håret och miljön. Genom att använda Ref of Sweden-produkter kan frisörsalonger visa sitt engagemang för en hållbar framtid och tilltala kunder som också värdesätter miljön.
 1. Kundnöjdhet
  Genom att använda högkvalitativa produkter kan frisörsalong
Asc

Artiklar 1-88 av 88

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Handla enligt
 1. REF Heat Protection 175ml + 100ml DUO Set
  REF
  Specialpris 299,00 kr Ordinarie pris 424,00 kr
  REF Heat Protection 175ml + 100ml DUO Set
 2. REF Powerful Hair & Body Duo set
  REF
  Specialpris 299,00 kr Ordinarie pris 509,00 kr
  REF Powerful Hair & Body Duo set
 3. REF Signature Collection
  REF
  Specialpris 599,00 kr Ordinarie pris 909,00 kr
  REF Signature Collection
 4. REF Hand Wash Peach And Almond 300ml
  REF
  Specialpris 168,00 kr Ordinarie pris 210,00 kr
  REF Hand Wash Peach And Almond 300ml
 5. REF Shine Elixir Travel Size 30ml
  REF
  Specialpris 176,00 kr Ordinarie pris 220,00 kr
  REF Shine Elixir Travel Size 30ml
 6. REF Cool Silver Conditioner 245ml (Old)
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Cool Silver Conditioner 245ml (Old)
 7. REF Hold & Shine N°545 75ml
  REF
  Specialpris 108,00 kr Ordinarie pris 135,00 kr
  REF Hold & Shine N°545 75ml
 8. REF Dry Shampoo N°204 Neutral 75ml
  REF
  Specialpris 108,00 kr Ordinarie pris 135,00 kr
  REF Dry Shampoo N°204 Neutral 75ml
 9. REF N°241 Get It Straight 150ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF N°241 Get It Straight 150ml
 10. REF Hold & Shine N°545 300ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Hold & Shine N°545 300ml
 11. REF Hand Wash Amber & Rhubarb 300ml
  REF
  Specialpris 168,00 kr Ordinarie pris 210,00 kr
  REF Hand Wash Amber & Rhubarb 300ml
 12. REF Ocean Mist 175ml + 100ml DUO Set
  REF
  Specialpris 299,00 kr Ordinarie pris 424,00 kr
  REF Ocean Mist 175ml + 100ml DUO Set
 13. REF Ultimate Repair Shampoo 100ml + REF Ultimate Repair Conditioner 100ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Ultimate Repair Shampoo 100ml + REF Ultimate Repair Conditioner 100ml
 14. REF Illuminate Colour Shampoo 100ml + REF Illuminate Colour Conditioner 100ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Illuminate Colour Shampoo 100ml + REF Illuminate Colour Conditioner 100ml
 15. REF Weightless Volume Shampoo 100ml + Conditioner 100ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Weightless Volume Shampoo 100ml + Conditioner 100ml
 16. REF Fiber Mousse 75ml
  REF
  Specialpris 103,00 kr Ordinarie pris 129,00 kr
  REF Fiber Mousse 75ml
 17. REF Root Concealer Black 100ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Root Concealer Black 100ml
 18. REF Root Concealer Dark Blonde 100ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Root Concealer Dark Blonde 100ml
 19. REF Ultimate Repair Conditioner 245ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Ultimate Repair Conditioner 245ml
 20. 2-Pack REF Shaper Wax 85ml
  REF
  Specialpris 369,00 kr Ordinarie pris 498,00 kr
  2-Pack REF Shaper Wax 85ml
 21. 2-Pack REF Fiber Cream 85ml
  REF
  Specialpris 369,00 kr Ordinarie pris 498,00 kr
  2-Pack REF Fiber Cream 85ml
 22. REF Ultimate Repair DUO 2 x 600ml
  REF
  Specialpris 649,00 kr Ordinarie pris 980,00 kr
  REF Ultimate Repair DUO 2 x 600ml
 23. REF Cool Silver DUO 2 x 600ml
  REF
  Specialpris 649,00 kr Ordinarie pris 980,00 kr
  REF Cool Silver DUO 2 x 600ml
 24. REF Illuminate Colour Giftbox
  REF
  Specialpris 557,00 kr Ordinarie pris 697,00 kr
  REF Illuminate Colour Giftbox
 25. REF Shine Elixir 80ml
  REF
  Specialpris 199,00 kr Ordinarie pris 359,00 kr
  REF Shine Elixir 80ml
 26. REF Detangling Spray 175ml
  REF
  Specialpris 220,00 kr Ordinarie pris 275,00 kr
  REF Detangling Spray 175ml
 27. REF Leave In Serum 125ml
  REF
  Specialpris 220,00 kr Ordinarie pris 275,00 kr
  REF Leave In Serum 125ml
 28. REF Shaper Wax 85ml
  REF
  Specialpris 189,00 kr Ordinarie pris 249,00 kr
  REF Shaper Wax 85ml
 29. REF Fiber Cream 85ml
  REF
  Specialpris 189,00 kr Ordinarie pris 249,00 kr
  REF Fiber Cream 85ml
 30. REF Colour Boost Masque Platinum Blonde 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Platinum Blonde 200ml
 31. REF Frizz Tamer 20ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Frizz Tamer 20ml
 32. REF Weightless Volume Refreshing Mousse 200ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Weightless Volume Refreshing Mousse 200ml
 33. REF Dry Shampoo Paste 85ml
  REF
  Specialpris 189,00 kr Ordinarie pris 249,00 kr
  REF Dry Shampoo Paste 85ml
 34. REF Root Concealer Light Brown 100ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Root Concealer Light Brown 100ml
 35. REF Root Concealer Brown 100ml
  REF
  259,00 kr
  REF Root Concealer Brown 100ml
 36. REF Ultimate Repair Masque 250ml
  REF
  Specialpris 263,00 kr Ordinarie pris 329,00 kr
  REF Ultimate Repair Masque 250ml
 37. REF Illuminate Colour Masque 250ml
  REF
  Specialpris 263,00 kr Ordinarie pris 329,00 kr
  REF Illuminate Colour Masque 250ml
 38. REF Weighless Volume Masque 250ml
  REF
  Specialpris 263,00 kr Ordinarie pris 329,00 kr
  REF Weighless Volume Masque 250ml
 39. REF Weightless Volume Masque & Detangling Brush
  REF
  Specialpris 337,00 kr Ordinarie pris 449,00 kr
  REF Weightless Volume Masque & Detangling Brush
 40. REF Illuminate Colour Shampoo 60 ml
  REF
  Specialpris 88,00 kr Ordinarie pris 110,00 kr
  REF Illuminate Colour Shampoo 60 ml
 41. REF Ultimate Repair Shampoo 60 ml
  REF
  Specialpris 88,00 kr Ordinarie pris 110,00 kr
  REF Ultimate Repair Shampoo 60 ml
 42. REF 404 Rough Paste 75ml
  REF
  Specialpris 143,00 kr Ordinarie pris 179,00 kr
  REF 404 Rough Paste 75ml
 43. REF Heat Protection Spray 100ml
  REF
  Specialpris 132,00 kr Ordinarie pris 165,00 kr
  REF Heat Protection Spray 100ml
 44. REF Ocean Mist 100ml
  REF
  Specialpris 132,00 kr Ordinarie pris 165,00 kr
  REF Ocean Mist 100ml
 45. REF Cool Silver Condtioner 245ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Cool Silver Condtioner 245ml
 46. REF Cool Silver Shampoo 750ml
  REF
  Specialpris 448,00 kr Ordinarie pris 560,00 kr
  REF Cool Silver Shampoo 750ml
 47. REF Illuminate Colour Conditioner 750ml
  REF
  Specialpris 448,00 kr Ordinarie pris 560,00 kr
  REF Illuminate Colour Conditioner 750ml
 48. 2-Pack REF Pomade 85ml
  REF
  Specialpris 369,00 kr Ordinarie pris 418,00 kr
  2-Pack REF Pomade 85ml
 49. 2-Pack REF Styling Wax 85ml
  REF
  Specialpris 369,00 kr Ordinarie pris 418,00 kr
  2-Pack REF Styling Wax 85ml
 50. 2-Pack REF Ocean Mist 175ml
  REF
  Specialpris 414,00 kr Ordinarie pris 518,00 kr
  2-Pack REF Ocean Mist 175ml
 51. REF Colour Boost Masque Vivid Turquoise 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Vivid Turquoise 200ml
 52. REF Colour Boost Masque Radiant Red 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Radiant Red 200ml
 53. REF Colour Boost Masque Platinum Blonde 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Platinum Blonde 200ml
 54. REF Colour Boost Masque Intense Copper 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Intense Copper 200ml
 55. REF Colour Boost Masque Golden Blonde 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Golden Blonde 200ml
 56. REF Colour Boost Masque Dark Blonde 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Dark Blonde 200ml
 57. REF Colour Boost Masque Brilliant Pink 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Brilliant Pink 200ml
 58. REF Colour Boost Masque Ash Brown 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Ash Brown 200ml
 59. REF Colour Boost Masque Ash Blonde 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Ash Blonde 200ml
 60. REF Colour Boost Masque Cool Chocolate 200ml
  REF
  Specialpris 239,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
  REF Colour Boost Masque Cool Chocolate 200ml
 61. REF Root Concealer Black 125ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Root Concealer Black 125ml
 62. REF Thickening Spray 300ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Thickening Spray 300ml
 63. REF Styling Wax 85ml
  REF
  Specialpris 189,00 kr Ordinarie pris 249,00 kr
  REF Styling Wax 85ml
 64. REF Stay Smooth 125ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Stay Smooth 125ml
 65. REF Shine Spray 150ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Shine Spray 150ml
 66. REF Sculpting Gel 150ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Sculpting Gel 150ml
 67. REF 335 Root to Top Spray Mousse 250ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF 335 Root to Top Spray Mousse 250ml
 68. REF Pomade Wax 85ml
  REF
  Specialpris 189,00 kr Ordinarie pris 249,00 kr
  REF Pomade Wax 85ml
 69. REF Ocean Mist 175ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Ocean Mist 175ml
 70. REF 435 Mousse 250ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF 435 Mousse 250ml
 71. REF Heat Protection Spray 175ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Heat Protection Spray 175ml
 72. REF Flexible Spray N°333 300ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Flexible Spray N°333 300ml
 73. REF Firm Hold Spray 175ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Firm Hold Spray 175ml
 74. REF Fiber Mousse N°345 250ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Fiber Mousse N°345 250ml
 75. REF Extreme Hold Spray 300ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Extreme Hold Spray 300ml
 76. REF Dry Shampoo 200ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Dry Shampoo 200ml
 77. REF Curl Power 125ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Curl Power 125ml
 78. REF Dry Shampoo Brown 200ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Dry Shampoo Brown 200ml
 79. REF Hair & Body Shampoo 285ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Hair & Body Shampoo 285ml
 80. REF Cool Silver Shampoo 285ml
  REF
  Specialpris 190,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Cool Silver Shampoo 285ml
 81. REF Illuminate Colour Shampoo 285ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Illuminate Colour Shampoo 285ml
 82. REF Illuminate Colour Conditioner 245ml
  REF
  Specialpris 149,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Illuminate Colour Conditioner 245ml
 83. REF Ultimate Repair Shampoo 285ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Ultimate Repair Shampoo 285ml
 84. REF Ultimate Repair Conditioner 245ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Ultimate Repair Conditioner 245ml
 85. REF Intense Hydrate Shampoo 285ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Intense Hydrate Shampoo 285ml
 86. REF Intense Hydrate Conditioner 245ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Intense Hydrate Conditioner 245ml
 87. REF Weightless Volume Conditioner 245ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Weightless Volume Conditioner 245ml
 88. REF Weightless Volume Shampoo 285ml
  REF
  Specialpris 207,00 kr Ordinarie pris 259,00 kr
  REF Weightless Volume Shampoo 285ml
Asc

Artiklar 1-88 av 88

Visa som Rutnät Listvy
per sida
To Top